TEDD VONZÓVÁ RENDEZVÉNY HELYSZÍNEDET, ÉRJ EL TÖBB ÜGYFELET, NÖVELD AZ ÉRTÉKESÍTÉST

A LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS SOSEM VOLT ENNYIRE EGYSZERŰ.
MOST A SZÜKSÉGES VÉDŐTÁVOLSÁGOT IS BEÁLLÍTHATOD!

DEMO verzió

Fedezd fel a Legújabb Szoftver Frissítést


Odafigyelünk és válaszolunk is ügyfeleink visszajelzéseire. Ennek eredménye a valósághű és lenyűgöző 3D-s látványtervező felületünk globális eléréssel.

VILÁGSZERTE TÖBB, MINT 90 ORSZÁG VÁLLALATAI IMÁDJÁK A
3D EVENT DESIGNER SZOFTVERT


VEDD FEL A KAPCSOLATOT MAGYARORSZÁGI PARTNERÜNKKEL!

RÁCZ NOÉMI

A 3D Event Designer büszkén mutatja be magyarországi ügyfeleinek partnerét, Rácz Noémit, a Decor by Nono alapítóját. Kérdéseiddel keresd őt közvetlenül az alábbi elérhetőségeken:

+36704669277
info@decorbynono.hu
Decor by Nono

A 3D EVENT DESIGNER INTERAKTÍV LÁTVÁNYTERVEZŐ

3D Event Designer 2D floor plan layout

2D NÉZET

Adj hozzá, szerkeszd és tekintsd meg a berendezést 2D nézetben bel-, vagy kültéri helyszíneken.

3D Event Designer 360 degree 3d view

3D NÉZET

Járd be az elkészült termet emberi szemmagasságból, vagy madártávlatból nézve MINDEN látványterven, előfizetésed típusától függetlenül.

3D Event Designer vr virtual reality

MINDEN ESZKÖZ

Tekintsd meg BÁRMELY kész látványtervet BÁRMILYEN internet eléréssel rendelkező eszközön - számítógépen (Mac, PC), tableten/iPaden és mobiltelefonon.


Készíts látványtervet
percek alatt

A 3D Event Designer egy felhő alapú, építészeti jellegű szoftver egyszerűsítve. Hozz létre interaktív látványtervet ügyfeled rendezvény helyszínének méreteit betáplálva a programba, vagy válassz egyet a sablonok közül. Add hozzá az általad bérlésre felkínált/forgalmazott termékeket a 3DRentals szolgáltatásunk keretében és mutasd meg ügyfeleidnek hogyan nézne ki rendezvényük vállalatod termékeivel.

Válts az angolszász, vagy metrikus (méterrendszerű) rendszer egységek között ügyféltől függően (hazai, vagy nemzetközi). Válts nyelvet angolról spanyolra, franciára, németre vagy magyarra.


NINCS SZÜKSÉG LETÖLTÉSRE
MOBIL ESZKÖZÖN SEM

Hozd létre és szerkeszd látványterveidet bárhonnan - PC, Mac, okostelefon és tablet. Válts 3D látványtervre bármilyen szoftver vagy applikáció letöltése nélkül. Adj olyan élményt ügyfeleidnek, amit sosem felejtenek.

3D Event Designer 2D floor plan view on a mobile

3D Event Designer 3D floor plan templates

Spórolj Időt Sablonokkal

Hozz létre könnyedén sablonokat és használd őket ahányszor csak szeretnéd, vagy kettőzd meg a sablont és készíts rajtuk valós idejű változtatásokat (változtasd meg a felépítést, színeket, dekorációt), hogy ügyfeleidnek több lehetőséget mutathass.


Tervezz Valódi Raktárkészletből

Hozz létre interaktív látványterveket és 3D-s képeket ügyfeleid számára valódi terméklistából felépítve. Válassz szoftverünkbe feltöltött bútorok és dekorációs elemek ezrei közül, vagy kérj ajánlatot saját termékeid feltöltésére. Változtasd meg könnyedén a cikkek/termékek színeit és méreteit, hogy stílusban és kinézetben még jobban illeszkedjen abba a képbe, amit ügyfeleid elképzeltek.

3D Event Designer event inventory

3D Event Designer 3D floor plan templates

HOZZ LÉTRE RÉSZLETESEN KIDOLGOZOTT BÜFÉ, VAGY ITAL ÁLLOMÁSOKAT

Könnyedén hozhatsz létre élethű és részletes büfé, svédasztal vagy ital állomásokat. Adj hozzá megjegyzéseket 2D és 3D nézetben, hogy a rendezvényen dolgozó csapatot hiánytalanul informáld


TÖLTS FEL VALÓDI FOTÓKAT, KÉPEKET

Tölts fel bármilyen fotót és tekintsd meg 2D vagy 3D nézetben. Töltsd fel saját, vagy ügyfeled logóját, kilátást, a vendég előadó arcképét, bannert (akár step and repeat bannereket), fali dekorelemeket és sok minden mást!

3D Event Designer 3D floor plan templates

3D Event Designe seating charts

Készíts Ültetési Rendet

Gyorsan és könnyedén hozhatsz létre virtuális Ülésrendet ügyfeled és a rendezvény személyzetének részére! Rendelj sorszámot az asztalokhoz, tüntesd fel a vendégek nevét és az általuk választott ételeket, hogy megkönnyítsd a rendezvényen dolgozó csapat munkáját.


DOLGOZZ EGYÜTT KÖNNYEDÉN ÜGYFELEIDDEL

Küldd el emailben ügyfeleidnek a rendezvény interaktív látványtervét, így pontról pontra láthatják az elrendezést úgy, mint ha maguk is a helyszínen lennének. Nem csak aggodalmukat csökkentheted az interaktív látványtervvel, hanem elnyerheted teljes bizalmukat is azzal, hogy hónapokkal vagy hetekkel előre tervezel.


3D Event Designe event planning software

EXPORTÁLD A LÁTVÁNYTERVET ÉS ANNAK RÉSZLETEIT

Küldd el egyszerűen emailben, vagy nyomtasd ki az automatikusan elkészült cikk listát, mely tartalmazza: az összes látványterv képet (2D terv, 3D séta, 3D teljes nézet); a cikk listát az összes termékről, amit a látványtervben felhasználtál, és azok mennyiségeit; és az ülésrendet. Ne felejts el másolatot adni a rendezvény helyszínnek és az összes szolgáltatónak a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.


Illeszd be az elkészült látványtervet céged weboldalára

Illessz be könnyedén saját honlapodra látványtervet, hogy új vevőket szerezz általa. Egyszerűen kattints a beillesztés ikonra az alkalmazáson belül. Megjelenik a beágyazáshoz szükséges kód, mellyel hozzáadhatod a látványtervet saját weblapodhoz. Így távoli, vagy elfoglalt ügyfeleid is megtekinthetik az elérhető rendezvény helyszíneket saját otthonuk kényelméből.

3D Event Designe event planning solution


3D Event Designer 2D floor plan view on a mobile

Kiegészítő Szolgáltatások

  • DESIGN SERVICES: Keresd a 3D Event Designer csapatát, hogy készítse el és töltse fel rendezvénytermedet Ultra High Definition (rendkívül nagy felbontású), High Definition (nagy felbontású), vagy Standard Definition (normál felbontású) minőségben a szoftverbe.
  • 3DITEM: Vidd fel a rendszerbe az összes egyedi bútorodat, vagy dekorációs elemedet.
  • 3DRENTALS: Teljesen testreszabhatod a berendezés készletet saját állományod szerint.
  • 3DVIDEO: Keresd a 3D Event Designer csapatát és készíts egyedi, saját céglogóval ellátott videó-sétát a rendezvénytermedről, amit megoszthatsz ügyfeleiddel, vagy közzé teheted a weblapodon.
  • LANDOLÓ OLDALAK: Egyedi, testreszabott weblink, mely saját konferencia és rendezvény helyszínedről készített interaktív látványtervekkel ragadja meg leendő ügyfeleid figyelmét 2D és 3D nézetben.

"A 3D Event Designer nagyszerű befektetés volt számunkra. Egyedi rendezvény helyszínünk van és ez a szoftver lehetővé teszi, hogy megmutassuk ügyfeleinknek, pontosan hogyan is fog kinézni a rendezvényük nálunk. A 3D Event Designer csapatával nagyszerű együtt dolgozni - hihetetlenül egyszerűvé teszik munkánkat!"


Értékesítési Igazgató, Space Needle + Chihuly Garden and Glass

KÉSZEN ÁLLSZ RÁ, HOGY RENDEZVÉNY HELYSZÍNED 3D-BEN IS MEGJELENÍTSD?

KÉSZÍTSD EL MAGAD


Add meg email címed és hozd létre saját 3D Event Designer fiókod.

DEMO VERZIÓ REGISZTRÁLJ MOST

VAGY

SZÍVESEN ELKÉSZÍTJÜK SZÁMODRA


Engedd, hogy építészekből és tervezőkből álló csapatunk keltse életre 3D nézetben rendezvény helyszínedet, melyben virtuális sétát is tehetsz.

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot

×